Follow us:

Voor opdrachtgevers

Een technisch specialist die  u op termijn vast wenst aan te nemen, moet over andere kwaliteiten beschikken dan een persoon die een korte piek opvangt. Wij weten dat en werven en selecteren dan ook alleen kandidaten die geschikt zijn voor de langere termijn. Alle kandidaten zijn door ons uitgebreid gesproken en hun wensen en capaciteiten zijn zorgvuldig in kaart gebracht. Vervolgens worden kandidaten bij u aangeboden en heeft u de mogelijkheid de betreffende kandidaat rechtstreeks aan te nemen, of om hem eerst een bepaalde periode in te lenen. Alles op basis van no cure no pay!

Daarnaast heeft u wellicht werknemers die vanwege diverse omstandigheden niet meer binnen uw organisatie passen. Ook hiervoor bieden wij graag onze diensten aan! EMBO projecten zorgt voor een nieuwe werkgever en u voorkomt een langdurige en kostbare strijd.

Met ruim 10 jaar ervaring in de technische sector beschikken wij over uitstekende contacten en heeft u een gesprekspartner op niveau. Klik op onderstaande link voor een kleine greep uit onze beschikbare kandidaten.

» Bekijk ons kandidaten overzicht